Werkwijze

Delta biedt meerdere verschillende waterontharders aan.
Wij zorgen ervoor dat bij jou de juiste passende waterontharder wordt geinstalleerd.

Waterontharder laten monteren

De Graaf Waterontharders probeert zijn klanten zo goed mogelijk te adviseren, zodat jij de waterontharder ook echt als meerwaarde van jouw levensstijl ziet. Daar doen we het voor!

Hoe gaan we te werk? Een waterontharder is natuurlijk geen product dat je zonder enige kennis bestelt en aansluit. We komen altijd geheel vrijblijvend bij jou langs voor een kennismaking en een demonstratie. Tijdens deze afspraak bekijken we de watermeter en schetsen we de situatie (bijvoorbeeld: thuis, bedrijfspand of sportcomplex). Aan de hand van alle gegevens bieden we een eerlijke, gespecificeerde offerte aan, waarin we vermelden welke waterontharder het beste past bij de waterhuishouding van de woning/het pand.

Als de offerte akkoord is, plannen we in overleg een afspraak in om de waterontharder te komen monteren. Na het plaatsen van de waterontharder krijg je van ons altijd een demonstratie. Mocht je na verloop van tijd vragen hebben, dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Over De Graaf Waterontharders

De Graaf is sinds 1998 een zelfstandig bedrijf in de montage wereld. Na de vele positieve ervaringen met waterontharders zijn we overstag gegaan. In 2016 zijn we langzaam overgegaan naar de wereld van waterontharding. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in het monteren van waterontharders.

We monteren waterontharders met name in Drenthe, Groningen en Friesland. Zowel particulieren als zakelijke klanten, instellingen en verenigingen zijn bij ons van harte welkom.

Gratis demonstratie aan huis

 

Onze deskundige monteur neemt bij u de situatie op en demonstreert de werking van de waterontharders. Dankzij ons bezoek weet u direct welke waterontharder het beste past en wat deze kost. Door een deskundige inventarisatie zijn er geen verrassingen bij de montage.

  • Demonstratie bij u thuis
  • Advies verschillende waterontharders
  • Inventarisatie plaatsing waterontharder
  • Direct een vaste prijs inclusief montage

Heb je vragen of wil je meer info over waterontharders?
Stuur bericht